Interesse?

Offerte

Prijsofferte wordt ter plaatse gratis en vrijblijvend opgemaakt.

Mail

Hebt u nog vragen, of u bent geïnteresseerd. Aarzel dan niet om via de contact pagina ons een mailtje te sturen.

Telefoon

U kan ons ook steeds bereiken op volgende nummers:

tel: 051/72 39 12
gsm: 0475/83 40 49

Aper-Vermeulen Boorputten

Waarvoor wordt een boorput gebruikt?

Een boorput kan gebruikt worden voor het beregenen van de tuin alsook voor huishoudelijk gebruik, voor landbouw, privé, industrie, voetbalpleinen enz.Werkwijze

Door jarenlange ervaring, professionele aanpak en een grondige kennis van nuttige boorgegevens (waterlagen, waterkwaliteit, debieten,...) staan wij borg voor een vakkundige en efficiënte uitvoering. Voor u boren we de meest geschikte waterkwaliteit aan en kunnen u een bron van zeer hoogstaande kwaliteit afleveren.

Wij boren tot op de nodige diepte, afhankelijk van de grondlagen, door middel van spoelboren. Met onze boor installatie op rupsonderstel kunnen wij alle soorten lagen doorboren en bereiken we ook de moeilijkste boorlocaties met een minimale beschadiging van het terrein.

Na het boren worden pvc-stijgbuizen met sleuven (filter) in de put geplaatst, daar kan het water doorsijpelen. Deze filterbuis wordt omstort met gekalibreerd zand met daarboven een kleistop om de hogere lagen af te sluiten. Daarna pompen we de put zandvrij.


Daarna wordt de put afgewerk. Voor industrië klanten leveren wij boorputten conform aan de wetgevingen. Steeds proberen wij de put zo goed mogelijk in het terrein te integreren.

 
 
Aper-Vermeulen
Oude Bruggeweg 40c, 8810 LICHTERVELDE
tel: 051/72 39 12 gsm: 0475/83 40 49